Academie voor Morgen ontvangt Frank Van Massenhove

LOCUS, het steunpunt voor lokaal cultuurbeleid, startte begin dit jaar de Academie voor Morgen: op 30 september opent de Academie haar deuren voor een breed publiek met een spreker van formaat: Frank Van Massenhove.

fvmLOCUS, het steunpunt voor lokaal cultuurbeleid, startte begin dit jaar de Academie voor Morgen, een leertraject voor lokale cultuurprofessionals om (lokale) uitdagingen te exploreren en samen duurzame antwoorden te zoeken en te vinden. Masterclasses, gesprekken met andere organisaties, excursies, opdrachten en gastcolleges zorgen hierbij voor inspiratie en denkwerk.

Op dinsdag 30 september opent de Academie haar deuren voor een breed publiek met een spreker van formaat: Frank Van Massenhove, topman van de FOD Sociale Zekerheid. Hij is een denker én doener die binnen een overheidsdienst voor een stevige ommezwaai zorgde. Onder zijn leiding werd de FOD Sociale Zekerheid omgevormd tot een voorbeeldorganisatie, waar ook veel privébedrijven inspiratie in zoeken en vinden. En hopelijk ook de cultuurhuizen. Want net zoals andere organisaties of bedrijven staan zij voor een aantal stevige uitdagingen. En misschien is de grootste uitdaging wel intern: wat betekenen veranderingen in de samenleving voor de (interne) processen en de organisatie.

Van saaie overheidsdienst naar een lerende en hippe organisatie: Frank Van Massenhove vertelt je hoe dat kan. En waarom een andere kijk op werken en een organisatie nodig is.

Kortom, een unieke kans om hem aan het woord te horen.

Meer informatie vind je op de LOCUS-website.

Laat wat van je horen

*