European Social Innovation Week

De tweede European Social Innovation Week 2014 (ESIW14) staat voor de deur. Van 15 tot en met 19 september staat de Spoorzone in Tilburg (Nederland) open voor alle sociale innovatieve initiatieven die kennis, ervaring en inspiratie willen delen.

Ondernemers, overheden, onderwijs, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven zijn welkom. Het programma komt tot stand door co-creatie, elke dag is er een centraal thema met een link met sociale innovatie.

Op donderdag 18 september organiseert de Sociale InnovatieFabriek twee sessies op ESIW14. Vanaf 14.00 uur geven we een infosessie over het ‘succes’ van sociale innovatie. Wat is de maatschappelijke impact van innovatieve praktijken en hoe kan je dat in kaart brengen? Vanaf 16.00 uur kan je aanschuiven over een toelichting over het versterken van een sociale innovatiecultuur. De Fabriek neemt je in deze sessie mee in het ontstaan van haar werking, het aanbod en de uitdagingen zoals de relatie tussen maatschappelijk en economische meerwaarde en het beoordelen van sociale innovaties.

Alle info en inschrijvingen op www.esiw.nl.

 

Laat wat van je horen

*