Innovatiepitches met de Sociale InnovatieFabriek

Voel je je aangesproken door de dynamiek van innoveren die in de sociaal-culturele sector leeft? Ontwikkelde je daardoor een gewaagd concept, praktijkidee, project of activiteit? Broed je een tijdje op dit idee? Wil je jezelf graag laten uitdagen door je collega-professionals over jouw innoverende aspiraties of projectideeën? Zou je graag ‘uit de kast komen’ met wat je bedacht hebt als oplossing voor een maatschappelijk probleem?

Tijdens deze innovatiepitch stel je jouw idee voor, ontvang je een rijkdom van constructieve feedback en word je gestimuleerd om ermee concreet aan de slag te gaan. De stap van pitch naar realisatie wordt daardoor allicht kleiner en haalbaarder.

Socius en de Sociale InnovatieFabriek organiseren deze Innovatiepitch over maatschappelijke ideeën voor een duurzame, solidaire en rechtvaardige samenleving. In de Innovatiepitch word je uitgenodigd om je innoverend idee voor te stellen en af te toetsen bij professionals van andere organisaties. Zo verzamel je snel waardevolle en constructieve feedback, zie je concrete ontwikkelingskansen en misschien zelfs samenwerkingsmogelijkheden.

Voor verdere begeleiding kan je nadien terecht bij het Innovatielab. De Sociale InnovatieFabriek kan je helpen je idee te versterken of interessante partners aan te spreken.

>> Surf voor alle praktische informatie naar de website van Socius.

Reacties

 1. Sarah Hellemans zegt:

  Beste,

  Mijn naam is Sarah Hellemans. Ik zit al een ruime tijd met een idee (aanbod van danscursussen, theater, volkskeuken… liefst op een boot), maar kom er niet toe om dat goed te onderbouwen. Ik ben ben op zoek naar een coach.
  Kan ik hiervoor bij jullie terecht?

  Mvg,

  Sarah Hellemans
  +32476895213

Laat wat van je horen

*